Päivitä suojattujen verkkotunnusten yhteystiedot

Kaikkien GoDaddy -palveluun rekisteröityjen verkkotunnusten yhteystiedot on peitetty, kun niitä tarkastellaan WHOIS -palvelussa . Voit silti päivittää verkkotunnuksesi yhteystiedot milloin tahansa. Muutokset yhteystietoihisi eivät näy WHOIS -palvelussa, ellet vaihda WHOIS -näkyvyyttäsi .

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Yhteystiedot-kohdassa Muokkaa.
  4. Muuta yhteystietoja tarvittaessa.
  5. Päivitä yhteystiedot valitsemalla Tallenna.
  6. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi, jos teit muutoksia etu- tai sukunimeen, organisaatioon tai sähköpostiosoitteeseen. Lähetämme vahvistuskoodin automaattisesti, jos tilisi kaksivaiheinen todennus on ollut käytössä yli 72 tunnin ajan. Muussa tapauksessa valitse Lähetä salasana, niin lähetämme kertakäyttöisen salasanan rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Yhteystietosi piilotetaan edelleen tai ne näyttävät välityspalvelintietoja WHOIS -hakemistossa suojaussuunnitelmastasi riippuen, ellet vaihda WHOIS -näkyvyyttäsi .

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Korota verkkotunnustesi suojaustasoa ja tehosta niiden turvallisuutta entisestään.
  • Kun yksityisyyden suoja on käytössä verkkotunnuksessasi, luomme yksityisen ja yksilöllisen sähköpostiosoitteen. Määritä tämä sähköpostiosoite välittämään viestit haluamallesi sähköpostitilille.