Yhteystietojen päivittäminen verkkotunnuksille, joilla on yksityisyyden suoja

Yhteystiedot on peitetty kaikissa GoDaddy-rekisteröidyissä verkkotunnuksissa, kun niitä tarkastellaan WHOIS-tietokannoissa. Verkkotunnusten yhteystietoja voi edelleen päivittää koska tahansa. Yhteystietoihin tehdyt muutokset eivät näy WHOIS-tietokannassa, ellet vaihda WHOIS-näkyvyyttä.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi napsauttamalla sitä suoraan, jotta pääset Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Yhteystiedot-kohdassa Muokkaa.
  4. Muuta yhteystietoja tarvittaessa.
  5. Kun tiedot ovat oikein, viimeistele prosessi valitsemalla Tallenna.

Tähän liittyvä vaihe

• Korota verkkotunnustesi suojaustasoa ja tehosta niiden turvallisuutta entisestään.
  • Kun yksityisyyden suoja on käytössä verkkotunnuksessasi, luomme yksityisen ja yksilöllisen sähköpostiosoitteen. Määritä tämä sähköpostiosoite välittämään viestit haluamallesi sähköpostitilille.