No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yleisiä verkkosivuvirheitä

HTTP-tilakoodit ovat kolmesta numerosta koostuvia sarjoja, joiden avulla verkkoselain saa tietoja sivun tilasta. Voit nähdä joitakin näistä virheistä selatessasi Internetiä, ja voit myös saada niihin liittyviä ilmoituksia verkkohotellitililtäsi.

Tämän oppaan avulla voit selvittää nopeasti, mitä tavallisimmat virhekoodit tarkoittavat ja miten voit lähestyä virheen korjaamista:

400 Virheellinen pyyntö

Verkkopalvelin ei voinut jäsentää väärin muotoiltua komentosarjaa. Useimmiten ohjelmointiongelmat aiheuttavat tämän ongelman. Ota yhteyttä kehittäjään tai ohjelmistotoimittajaan saadaksesi apua tämän ongelman ratkaisemiseen.

Jos saat tämän virheen a GoDaddy Hosting Connection® ottamalla yhteyttä tukiosastoon.

401 - Todennus vaaditaan

Tämä sivu vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan päästäksesi siihen. Jos yrität käyttää sitä ilman sitä, saat 401 - Authentication Required -viestin.

403 Ei sallittu

Kielletyt virheet näkyvät, kun joku yrittää käyttää hakemistoa, tiedostoa tai komentosarjaa ilman asianmukaista lupaa. Esimerkiksi, jos komentosarja on vain käyttäjän luettavissa ja muut eivät pääse tiedostoon, he näkevät virheen 403.

Virheelliset hakemistotiedostot ja tyhjät hakemistot voivat myös aiheuttaa 403 virhettä. Lisätietoja on jossakin seuraavista artikkeleista, jotka perustuvat sinulla olevan hosting-tilin tyyppiin: Verkko ja klassikko / cPanel / Plesk .

404 ei löydetty

Jos kävijät käyttävät URL-osoitteita, joita ei ole olemassa, he saavat 404 virhettä. Syy voi olla mikä tahansa, virheellisistä URL-osoitteista, puuttuvista tiedostoista tai uudelleenohjauksista URL-osoitteisiin, joita ei enää ole.

500 - Sisäinen palvelinvirhe

Tämä on hyvin yleinen virhe, mikä tarkoittaa, että verkkosivuston näyttämisessä on ongelma, mutta yksityiskohtia ei ole helposti saatavilla. Virheellinen .htaccess tiedostot tai niiden virheelliset säännöt aiheuttavat yleensä 500 virhettä Linux®-isäntätileillä. Windows®-käyttöjärjestelmässä se on yleisimmin virheellisiä pyyntöjä a web.config tiedosto.

Voit selvittää ongelman syyt seuraavasti:

• Linux: Tarkista Apache®-virhelokit.
  • Windows: Ota yksityiskohtaiset virhetiedot käyttöön määrittämällä seuraavat koodirivit web.config-tiedostoon:
    configuration>
       system.webServer>
          httpErrors errorMode="Detailed"/>
       /system.webServer>
    /configuration>

Saat lisätietoja tutustumalla tilakoodien määritelmiin W3.org-sivustolla:
http://www.w3.org/Protocols/rfc2616/rfc2616-sec10.html