GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Yleiskatsaus Kampanjat -sivusta

Kun olet avannut GoDaddy Email Marketing -tilisi, pääset Kampanjat -sivulle napsauttamalla ylävalikossa Kampanjat. Täällä luodaan sähköpostikampanjasi ja uutiskirjeesi. Seuraavaksi tehdään kiertue:

GoDaddy Email Marketing käyttää nyt reagoivia sähköpostimalleja. Reagoivien sähköpostimallien avulla sähköpostisi skaalataan automaattisesti mihin tahansa näyttöön. Riippumatta siitä, katsotaanko sitä kannettavalla tietokoneella vai älypuhelimella, kampanjasi näyttävät hyvältä. Ominaisuuden hyödyntämiseksi ei tarvita lisätoimia.

Tarkastele kampanjoitasi

Viimeisimmät luomasi sähköpostikampanjat tai uutiskirjeet näkyvät Kampanjat -sivun keskellä. Kaikki muut näkyvät Luo! -Kohdassa. -painiketta sivupalkissa.
Kaikki keskellä ja Luo -kohdassa olevat kampanjat

Kun valitset kampanjan, se avautuu Kampanjat -sivun keskelle.
Avaa kampanja sivun keskellä

Kampanjatilastot

Tilastot näkyvät kunkin kampanjan yhteenveto -osiossa. Nämä luvut näyttävät kampanjan kokonaistilastot. Napsauta lisää tilastoja saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskatsauksen kampanjasta. Lue lisää sähköpostimarkkinoinnin tilastoista .

Kampanjatyökalut

Nämä työkalut ovat käytettävissä kullekin kampanjalle Kampanjat -sivulla.

Kampanjatyökalut

Alla on kunkin kampanjan työkalurivin painikkeiden kuvaukset:

Painike Kuvaus
Muokkaa Napsauta avataksesi ja muokkaa kampanjaa.
Kloonaa Napsauta "kloonaa" kampanja ja tee tarkka kopio kampanjasta Kampanjat -sivulla. GoDaddy Email Marketing lisää kasvavan numeron kampanjan nimeen, jotta tiedät, mikä kopio on klooni.
Jaa Napsauta Jaa nähdäksesi luettelon sosiaalisen median alustoista, joissa voit jakaa kampanjan. Jos olet määrittänyt sähköpostissa sosiaalisen median jakamispainikkeet, voit jakaa uutiskirjeen suoraan sosiaalisessa mediassa napsauttamalla näitä.
Lähetä Lähetä kampanja tilaajille napsauttamalla tätä.
lisää tilastoja Napsauta näyttääksesi kampanjan kaikkien postitusten kokonaistilastot tai yhdistetyt tilastot.