GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yleiskatsaus sähköpostin alatunnisteesta

Alatunniste on sähköpostisi alaosa, joka näyttää tekijänoikeus- ja yritystiedot. Se sijaitsee kaikkien tilillesi lisättyjen sosiaalisten linkkien alapuolella. Alatunniste on pakollinen, joten sähköpostisi noudattavat CAN-SPAM- ja muita lakeja .

Sähköpostin alatunniste

Alatunnisteen oletustiedot ovat yrityksen nimi ja osoite, jotka annoit, kun rekisteröit tilisi. Voit muokata näitä tietoja napsauttamalla Asetukset näytön yläosassa. Yritys/konserni- ja Fyysinen osoite -kentät näkyvät alatunnisteessa. Voit lisätä näihin kenttiin puhelinnumeron tai muita tietoja, jotka haluat näyttää sähköpostialatunnisteessa.

Aktivoi Campaign Tweaks -lisäosa, jos haluat tehdä enemmän muutoksia näytön alatunnisteeseen. Voit lisätä alla olevaa sisältöä, säätää tekijänoikeuspäivämäärän näyttöä ja keskittää alatunnisteen tekstin.