Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Yleisten asetusten määrittäminen

Vaihe 4 WooCommerce -toiminnon määrittämiseksi Onboarding Wizard -sarjassa.

Vaihtoehdot, joilla määritetään valuutta -asetukset ja mittayksiköt ohjatun käyttöönoton avulla

Kun olet määrittänyt verkkokauppasi toimitustavat, määritämme nyt yleiset asetukset, jotka vaikuttavat myymälän valuuttaan ja mittayksikköihin.

Huomautus: Jos poistut ohjatusta käyttöönotosta ennen sen suorittamista loppuun (esim. Selaimen välilehti tai ikkuna on suljettu, napsautat X -painiketta ponnahdusikkunan oikeassa yläkulmassa jne.), Voit jatkaa kohdasta, johon pysäytit napsauttamalla sivun yläosan Jatka käyttöönottoa -painikkeessa, kun olet valmis.

Kun vierailet tässä vaiheessa ensimmäistä kertaa, jotkin kentät saattavat olla jo täynnä maasi suositeltuja vaihtoehtoja. Vaihda vapaasti valuuttaa ja varmista, että hinnat muotoillaan täsmälleen haluamallasi tavalla muuttamalla desimaalien määrää , tuhatta erotinta , desimaalierotinta ja valuutan sijaintia .

Huomaat sivun yläosassa, että esikatselu näkyy, kun olet alkanut täyttää eri kentät. Huomaathan, että tämä on esikatselu valuutan ulkoasusta, mutta ulkoasu voi kuitenkin vaihdella käyttämäsi teeman mukaan.

Varmista sitten, että lisäät painon ja mitan mittayksiköt. Näitä tietoja käytetään lähetyslaajennuksiin ja -menetelmiin arvioidakseen toimitusmaksun, kun asiakas on tekemässä tilaustaan. Voit vapaasti käyttää suositeltuja tai muuttaa niitä tarpeidesi mukaan.

Kuten aina, voit muuttaa kaikkia yllä olevia ominaisuuksia jatkossa siirtymällä kohtaan:

• Valitse WooCommerce > Asetukset > Yleiset Valuutta -asetukset -osiosta.
  • Jos haluat käyttää mittayksiköitä, siirry kohtaan WooCommerce > Asetukset > Tuotteet Mittaukset -osiossa.

Voit napsauttaa Jatka -painiketta, kun olet valmis jatkamaan, tai Takaisin -painiketta, jos haluat tehdä muutoksia.