Verkkosivustosi on siirretty! Tervetuloa cPanel -verkkohotelliin

GoDaddy pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaan verkkokokemuksen. Osana näitä pyrkimyksiä olemme päivittäneet Linux 4G -verkkohotelliasiakkaamme cPanel -verkkohotelliksi. Ohjauspaneeli on erilainen, mutta nyt käytettävissäsi ovat aikaisemmin nauttineet ominaisuudet sekä uudet.

Mitä uutta?

• Lisää verkkotunnus välittömästi : Voit lisätä verkkotunnuksia välittömästi cPanelissa. Sinun ei enää tarvitse odottaa uutta verkkosivustoasi!
  • Uudet ohjelmistoversiot : Pysy ajan tasalla alan standardien kanssa-cPanel käyttää PHP: n, Rubyn, Pythonin, Apachen ja Perlin uusimpia versioita.
  • Verkkotunnuskohtaiset SSL: t - cPanel sallii sinun asentaa SSL -varmenteita laajennusverkkotunnuksiin sen sijaan, että vaatisit UCC -varmennetta toissijaisille verkkotunnuksille.
  • Päivitettävät resurssit - Tarvitsetko lisää muistia tai prosessoritehoa? Päivitä tilisi taso ja pääse nopeasti käyttämään laajennettuja resurssejasi

Tarvitsetko opastusta?