Yrityksen GoDaddy rekisteröimän verkkotunnuksen pysäköinti

Pysäköi verkkotunnuksesi, jos sinulla ei ole sivustoa sitä varten tai jos tarvitset väliaikaisen paikan, johon osoittaa se. Näytämme varatun verkkotunnuksen sivun verkkotunnuksellasi, jotta kävijät tietävät tunnuksen olevan varattu. Kun olet valmis muodostamaan yhteyden verkkosivustoon, voit muokata A-tietuetta koska tahansa.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Muokkaa-vaihtoehto A-tietueen kohdalla, jonka Nimi-kentässä on @-merkki. Suosittelemme nykyisin näytetyn IP-osoitteen merkitsemistä muistiin ennen muutosten tekemistä siltä varalta, että haluat myöhemmin poistaa verkkotunnuksen pysäköinnin.
  5. Päivitä Arvo-kentän IP-osoitteeksi 34.102.136.180.
  6. Tallenna muutoksesi valitsemalla Tallenna.

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.