No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yritysrekisteröinnin peruuttaminen

Voit peruuttaa yritysrekisteröinnin verkkotunnuksellesi milloin tahansa.

Yritysrekisteröinnin peruuttaminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Siirry Maksut -välilehteen.
  3. Napsauta Tuotteiden laskutus .
  4. Valitse yrityksesi rekisteröintitili käyttämällä valintaruutuja ja napsauta sitten Peruuta kohde .
  5. Napsauta Peruuta valitut kohteet -ikkunassa Vahvista .