No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Yritysrekisteröintiprofiilin hallinta

Yritysrekisteröinti tarjoaa räätälöidyn yrityslistauksen Whois -tietokantaan verkkotunnuksellesi. Se sisältää yrityksesi nimen, logon, enintään neljä verkkolinkkiä, puhelinnumeron, osoitteen, aukioloajat, reittiohjeet kauppaan — siellä on jopa tilaa kuponkeille!

Voit muokata yritysrekisteröintiprofiiliasi Yrityshallinnan kautta noudattamalla näitä ohjeita.

Yritysrekisteröintiprofiilisi hallinta

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Yritysrekisteröinti .
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Anna tai muokkaa tietoja Yritystiedot- , Yhteystiedot- , Muokkaa karttaa- , Luokat- , Ekstrat- ja Valmis -välilehdillä ja napsauta sitten Seuraava . Katso alla olevista osioista lisätietoja kustakin välilehdestä.

Huomautus: Palaa edelliseen välilehteen napsauttamalla Takaisin.

5. Tallenna muutokset napsauttamalla Valmis.

Yritystiedot

Syötä yrityksesi tiedot tähän välilehteen. Vaaditut välilehden kentät ovat Yrityksen nimi ja Kuvaus .

Lataa mukautettu logotiedosto napsauttamalla logoaluetta ja selaamalla tiedostoa.

Ota yhteyttä

Tämä välilehti sisältää kentät yrityksesi yhteyshenkilölle. Tällä välilehdellä ei ole pakollisia kenttiä.

Aktivoi Näytä kartta Whois -sivullani lisää paikallisen kartan, jossa yrityksesi sijainti on merkitty Whois -tietokantaan.

Muokkaa karttaa

Vahvista yrityksesi sijainti online -kartallamme. Jos se on virheellinen, palauta merkki napsauttamalla oikeaa sijaintia kartalla.

Luokat

Valitse yrityksellesi sopivat luokat. Voit valita useita luokkia.

Luokan lisääminen

1. Napsauta Lisää luokka .
  2. Valitse yrityksesi luokka ja alaluokka ja napsauta sitten OK .

Luokan poistaminen

1. Valitse ei -toivottu luokka.
  2. Napsauta Poista

Ekstrat

Voit ladata omat kuvatiedostosi ja lisätä mukautettuja URL -linkkejä Whois -tietokantaasi.

Kuvatiedostojen lataaminen

1. Lataa kuva napsauttamalla Napsauta tätä.
  2. Napsauta Selaa ja siirry haluamasi kuvan kohdalle.
  3. Napsauta Avaa ja napsauta sitten OK .
  4. Anna kuvan kuvaus.

Linkkien lisääminen listauksiin Whois -tietokannassa

1. Napsauta Linkit .
  2. Anna linkit ja kuvaukset.

Valmis

Valitsemalla Tee online-käyntikortista minun yksi sivuinen verkkosivusto voit luoda yksisivuisen verkkosivuston käyttämällä verkkokäyntikorttimallia.